Juha Tapio ja JGV kiinnitettiin Provinssin tähdiksi

Festarit · Stara.fi

Seinäjoen Törnävänsaarella ensi kesänä 30. kesäkuuta – 2. heinäkuuta järjestettävän Provinssin ohjelmisto on vahvistunut ulkomaisilla ja kotimaisilla artisteilla. Uusia kiinnityksiä ovat muun muassa poplaulaja Veronica Maggio ja progressiivista rockia ja metallia soittava Periphery.

Kotimaisista tähdistä on perjantaille vahvistunut Anal Thunder, Pää Kii, Amorphis, Iisa ja Nikke Ankara. Lauantaina nähdään Juha Tapio, Ismo Alanko, JVG ja Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?.

Viimeisimpien julkistusten myötä Provinssin ohjelmistosta on nyt selvillä lähes 40 esiintyjää. Uusia esiintyjiä tiedotetaan vielä kevään aikana. Aiemmin Provinssin tähdiksi on kiinnitetty muun muassa Rammstein, Cheek, Nightwish, Sanni, Biffy Clyro ja Damien Rice.