Lähetti toimitti paketin juuri kuten asiakas halusi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lähetit ovat joutuneet toimittamaan varmasti mitä erikoisempia paketteja mitä oudoimpiin osoitteisiin. Tällä kerralla toimituksen lisätietoihin oli kirjoitettu niin omituinen ohje, että lähetti ei voinut olla ikuistamatta toimituksen kulkua.

Lähetti on julkaissut toimituksesta nappaamansa kuvat kera tekstin: ”Olen täällä asiakasta varten”. Ensimmäisessä kuvassa nähdään lähetykseen kirjoitetut toimitusohjeet, johon paketin saaja on ohjeistanut lähettiä jättämään paketin etuoven eteen ovimaton alle. Lähetti oli varmasti miettinyt ohjeistusta uudemman kerran, mutta päättänyt kuitenkin toimia sen mukaan.

Lähetin tuoma paketti oli aivan liian suuri siihen, että pieni ovimatto olisi onnistunut sen peittämään. Lähetti oli kuitenkin nostanut maton paketin päälle, kuten asiakas oli toivonut. Toivottavasti ovimatto tulee hämäämään alueella mahdollisesti hiippailevia pakettivarkaita.

I'm just here to serve the customer