Puistattava ennätys: Mies peitti itsensä 30 000 mehiläisellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset tekevät hulluja asioita yrittäessään rikkoa maailmanennätyksiä. Eräs mies rakastaa mehiläisiä niin paljon, että halusi peittää vartalonsa kymmenillä tuhansilla mehiläisillä pistävästä kivusta huolimatta.

Surya Prasad Lamichhane -niminen mies on ammatiltaan mehiläistarhuri. Mies ei pelkää mehiläisiä ollenkaan, koska hän on tottunut työskentelemään niiden kanssa päivittäin. Nyt mies rikkoi Nepalissa ennätyksen peittämällä vartalonsa 30.000 mehiläisellä.

34-vuotias mies istui mehiläisten peittämänä kahden tunnin ajan. Lamichhane peitti päänsä, kasvonsa ja rintansa hunajalla houkutellakseen mehiläiset ihoonsa kiinni. Lopulta miehen ylävartalo on täysin mehiläisten peittämä niin, että miehen sieraimet ovat juuri ja juuri vielä näkyvissä.