Nettihitti leviää: Näinko Leonardon Oscar-voittoon reagoitiin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Leonardo DiCaprio on ollut ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi ensimmäistä kertaa jo 22 vuotta sitten. Tämän vuoden ehdokkuus oli DiCapriolle kuudes ja toi viimein näyttelijälle voiton kotiin.

Ihmiset ovat olleet riemuissaan Leonardo DiCaprion Oscar-palkinnon voittamisesta. Vine-tähti Logan Paul on myös ollut ystävineen todella onnellinen DiCaprion puolesta ja juhlinut miehen voittoa näyttävästi. Onneksi Paul ymmärsi kuvata riemukkaat voitonjuhlat myös videolle.

Logan Paulin ja hänen ystäviensä reaktio näyttelijän kauan odottamaan Oscar-palkintoon oli sanoinkuvaamaton. Videolla nähdään miten kisakatsomon tunnelma nousee nopeasti kattoon, tavaroita alkaa hajoamaan ja palamaan eikä seurueen tunteen purkauksia pysty pidättelemään mikään.