Suomalaista Koskue-giniä ylistetään maailmalla

Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset pienpanimot ovat niittäneet viime vuosina upeasti menestystä kansainvälisillä areenoilla. Taannoin joukkoon liittyi myös isokyröläinen Napue Gin, josta tehdyn Gin & Tonicin ammattilaisraati valitsi maailman parhaaksi.

Napuen valmistaja Kyrö Distillery Company on nyt noteerattu eräässä maailman suosituimpiin lukeutuvista verkkomedioista. Buzzfeedin brittiversio on nimittäin nostanut suomalaisyhtiön toisen tuotteen, Koskue Ginin, maailman 20 parhaan kokeilemisen arvoisen ginin listalleen.

Listan kokosi verkkomedian mukaan sen kokoama ammattilaisraati, jossa oli mukana ravintoloitsijoita, baarimestareita ja brändilähettiläitä. Erityisesti tätä suomalaisherkkua kehui lontoolaisen Aperitivon baarimestari David Coveney.