Naispääosan Oscarin voittaneen salattu menneisyys – tältä näytti teinipopparina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Brie Larson voitti tänä vuonna parhaan naispääosan Oscarin roolistaan elokuvassa Room. Jo lapsesta saakka näytellyt amerikkalaistähti muistetaan myös rooleistaan elokuvissa kuten 21 Jump Street ja Ihan yössä sekä tv-sarjasta Taran monta elämää.

Harvempi kuitenkaan muistaa, että Brie Larson yritti nuorempana luoda uraa myös poptähtenä. Tähti julkaisi vuonna 2005 Finally Out of P.E. -albumin, jonka sisältö on ajalleen melko tyypillistä teinipop-musiikkia hieman Ashlee Simpsonin, Hilary Duffin ja Avril Lavignen tyyliin.

Brie ehti esiintyä lyhyen musiikkiuransa aikana She Said -kappaletta varten tehdyllä videolla. Poptähden ura ei siis ottanut tuulta alleen, mutta Oscar-patsaan voittaminen lienee nykyään 26-vuotiaalle näyttelijälle hieman suurempi saavutus kuin teinisensaatioksi päätyminen.