The Revenant -henkinen makuupussi voi viedä yöunet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Leonardo DiCaprion tähdittämä The Revenant -elokuva kertoo 1800-luvulla eläneestä turkismetsästäjä Hugh Glassista, joka joutuu ankaran erämaan armoille. Nyt hauskassa parodiassa esitellään lapsille suunnattua todella sopimatonta makuupussia, joka on saanut ideansa The Revenant -elokuvasta.

Elokuvassa päähenkilö joutuu avaamaan ja suolestamaan hevosen käyttääkseen sen lämmintä ruumista makuupussina. Videolla nähdään lapsien esittelemä hauska makuupussi, joka esittää kuollutta hevosta. Kun hevosen vatsassa olevan makuupussin vetoketjun avaa, paljastuu sisällä olevat suolet ja limaiset sisäelimet.

Lasten tulee suolestaa elokuvan päähenkilön tavoin hevonen päästäkseen sen sisälle nukkumaan. Sisältä löytyvä limainen ja verenpunainen mössö näyttää todella inhottavalta. Onneksi elokuva on oikeasti lapsilta kielletty, joten perheen pienimmät eivät osaisi varmasti villeissä kuvitelmissaankaan pyytää tällaista makuupussia vanhemmiltaan.