Video pitbullia lohduttavasta eläinlääkäristä sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Löytökoirilla ja pelastetuilla koirilla voi usein olla erilaisia terveydellisiä ongelmia, joihin eläintenpelastuslaitokset puuttuvat ensimmäisenä. Koirat voivat olla rankkojen hoitojen jälkeen aluksi peloissaan ja shokissa, mutta onneksi paikalla on osaavaa henkilökuntaa.

Baltimore Animal Rescue and Care Shelter -eläinsuoja oli saanut hoidettavakseen nuoren Meesha-nimisen löytökoiran. BARCS-eläinsuoja on julkaissut nukutuksestaan heräävästä Meeshasta suloisen videon, joka on lähtenyt nopeasti leviämään verkossa.

Eläinsuojan julkaisemalla videolla Meesha-niminen pitbull on ollut juuri leikkauksessa ja herännyt nukutuksesta. Meesha pelkää ja vinkuu, koska sen keho tuntuu varmasti omituiselta nukutuksen jälkeen, minkä vuoksi lääkäri on vienyt sen sylissään hiljaiseen käytävään heräämään.

Eläinlääkäri tekee ensiluokkaista työtä lohduttaessaan pientä tyttökoiraa sylissään ja hyssytellessään vilttiin käärittyä pikkuista. Eläinsuoja on ilmoittanut Facebook-sivuillaan, että Meesha voi tällä hetkellä hyvin ja on saanut uuden rakastavan perheen.

Baby Meesha was coming off her anesthesia and was a little scared because her body felt so weird. BARCS Surgical Assistant Dennis Moses took her out into the quiet hallway to comfort her. One of our awesome volunteers just happened to be walking by to capture this sweet moment. Thank you to Dennis and all the staff who work long, tireless hours in the background of our shelter—saving lives and loving the animals. (Turn on the sound, it will melt your heart!)

Posted by BARCS Animal Shelter on Thursday, February 25, 2016

Katso kuva tästä.