Video: Poliisilla kävi tuuri – Mersu-kuski törmäsi poliisiautoon moottoritiellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla nähdään raju onnettomuus, jossa poliisi selviytyi täpärästi auton alle jäämiseltä. Kojelautakameran taltioima tilanne tapahtui Iso-Britannian M57-moottoritiellä lähellä Liverpoolia.

Videolla poliisi on kävelemässä tien laitaa pitkin hälytysajoneuvon vieressä. Yhtäkkiä Mercedes-merkkinen auto luisuu moottoritien sivuun, törmäten sen laitaan pysäytettyyn ajoneuvoon. Mikäli onnettomuus olisi tapahtunut vain hetkeä aikaisemmin, viranomaiselle olisi todennäköisesti käynyt huonosti.

Chester Chronicle -lehden mukaan kukaan ei loukkaantunut pahasti onnettomuudessa. Merseysiden viranomaiset jakoivat videon internetissä varoittaakseen autoilijoita aluetta piinanneista liukkaista liikennekeleistä.