Leonardo DiCaprio näytti keskisormea noutaessaan Oscaria?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Leonardo DiCaprio on ollut Oscar-ehdokkaana ensimmäistä kertaa jo yli 20 vuotta sitten. Tänä vuonna Hollywood-tähti sai viimeinkin palkinnon kotiinsa miepääroolista elokuvassa The Revenant. Näyttelijä piti palkinnon saadessaan kehuja saaneen kiitospuheen.

Osa gaalaa seuranneista katsojista uskoo kuitenkin, että Leonardo DiCaprio teki palkintoa noutaessaan myös piilotetun tylyn eleen. Verkossa levinneissä kuvissa näyttää nimittäin siltä, että tähti näyttää keskisormea kriitikoilleen pidellessään Oscar-patsasta kädessään.

On epäselvää, oliko kyseessä puhdas vahinko vai hienovarainen ele niitä tahoja kohtaan, jotka ovat pimittäneet tähdeltä Oscar-patsasta vuosien ajan. Monet Twitter-käyttäjät tuntuvat ainakin uskovan jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Toiset taas uskovat, että kyse oli pelkästä sattumasta.