Pelastetuille kulkukoirille unelmatyö – noutavat palloja tennispelissä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet saattavat pitää hylättyjä kulkukoiria menetettyinä tapauksina, joista ei saa koulutettua enää yhteiskuntakelpoisia lemmikkejä. Association of Animal Wellbeing -järjestö päätti kuitenkin osoittaa toisin antamalla Sao Paulon kaduilla asuneille koirille uuden mahdollisuuden.

Youtube-videolla nähdään, kuinka joukko entisiä kulkukoiria on koulutettu avustajiksi Brazil Open -tennisturnaukseen. Frida, Mel, Isabelle ja Costela -nimiset koirat on koulutettu noutamaan palloja pelaajille. Kuten arvata saattaa, tämä vaikuttaa todelliselta koirien unelmatyöltä.

– Haluamme osoittaa että hylättyjä koiria voi kouluttaa ja niille voi antaa uuden kodin. Ei nimittäin ole aivan yksinkertaista saada koira noutamaan palloa tennispelissä, ja saada eläin vielä luopumaan pallosta, Association of Animal Wellbeingin kouluttaja Andrea Beckert kertoo CNN-uutissivustolle.