Tätä et tee perässä! Mallikaunotar ahmi 10 Subway-leipää tunnissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ammattiahmija Nela Zisser on vaihtanut mallintyöt syömiseen. Nainen on ahminut urallaan järisyttäviä määriä ruokaa. Viime kesänä hän kohahdutti syömällä 1,5 metriä Subway-leipää. Nyt hän tuplaa määrän. Uusiseelantilainen Nela Zisser rakastaa Subway-ravintolan sämpylöitä.

Tällä kertaa hän ottaa vastaan haasteen, jossa vatsaan tulisi ahtaa kymmenen kokonaista täytepatonkia. Leipäjono on kolmen metrin pituinen. Nela syö leivät 46 minuutissa ja 37 sekunnissa.

Nela Zisser on siro ja erittäin pienikokoinen nainen. Hänen ulkonäkönsä perusteella ei ikimaailmassa uskoisi, että sama nainen ahtaa päättäväisesti kymmenen 30-senttistä patonkia yhdeltä istumalta ja vieläpä alle tunnissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat