Isoveli ajeli pikkuveljen hiukset – näky sai purskahtamaan itkuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isä päätti kahden poikansa kanssa ajella heidän päänsä kaljuiksi. Perhe halusi ajella hiuksensa rintasyövän tukemiseksi ja muistaa samalla tuttujaan, jotka ovat sairastaneet rintasyöpää. Hiusten ajeleminen aiheutti lapsissa vahvoja tunteita, jotka äiti tallensi kuvaamalleen videolle.

Hiusten ajeleminen aloitetaan pikkuveljestä. Isoveli saa kerrankin luvan kanssa leikata pikkuveljensä hiuksia, ja on siitä aluksi todella innoissaan. Nähdessään kuitenkin millaista jälkeä hän tekee veljensä päähän hän järkyttyy ja alkaa itkemään.

Isoveli on selkeästi pahoillaan siitä, että hän leikkasi pikkuveljen hiuksia. Lopulta isän esimerkin jälkeen kaikki leikkaavat hiuksensa pois ja esittelevät niitä ylpeänä kameralle. Veljeksistä nuorempi näyttää ainakin ihastelevan uutta tyyliään ja kertookin rakastavansa kaljua päätään.