Tyttö oli kuukausia sairaana – niisti ulos hakaneulan ja parantui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian Helmetissä asuva Khloe Powell kärsi kuuden kuukauden ajan pahoista nenän alueen kivuista. Khloen äiti Katelyn Powell käytti viisivuotiasta tytärtään lukuisilla lääkäreillä, jotka diagnosoivat hänen kärsivän poskiontelon tulehduksesta.

Tytölle määrättiin antibioottikuureja, jotka eivät kuitenkaan tuntuneet auttavan asiaan. Lopulta Khloen sairauden syy paljastui yllättävällä ja yksinkertaisella tavalla. Tyttö niisti nenästään ulos hakaneulan.

Hakaneulalla oli pituutta lähes neljä senttimetriä. Se oli ehtinyt muuttua tumman väriseksi ja hajoamaan tytön nenässä. Hakaneula joutui Khloen poskeen ilmeisesti leikin yhteydessä kuusi kuukautta aikaisemmin.

– Se oli iso esine. Paljon isompi kuin hänen nenänsä. Olimme kauhuissamme ja kysyimme, laittoiko Khloe sen nenäänsä itse. Ilmeisesti näin kävi, mutta hän unohti kertoa siitä, Katelyn Powell kertoo ABC7-kanavan Eyewitness News -uutisille.

Tytön äiti ei syytä lääkäreitä virhediagnoosista. Lääkärit tutkivat Khloen nenän, mutta tuolloin vierasta esinettä ei löydetty. Katelyn kertoo olevansa vain iloinen siitä, että viisivuotias on jälleen terve niistettyään hakaneulan ulos.