Graffittitaiteilija maalasi apinan kuvan soijakastikkeella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Graffittitaiteilija Will Vibes on osoittanut, että seinämaalaukset ovat muutakin kuin epämääräisiä sotkuja ja töherryksiä. Katutaiteilija on maalannut nyt upean teoksen kunnianosoituksena kiinalaiselle uudelle vuodelle.

Kiinalainen kalenteri siirtyi äskettäin viettämään apinan vuotta. Taiteilija Will Vibes loi juhlan kunniaksi eloisan apinan kuvan käyttämällä maalausaineena legendaarista Amoyn soijakastiketta. Lopputulos yhdistää miehen mukaan kiinalaisia perinteitä ja eläimen energiaa.

– Taideteos kuvastaa perinteisiä makuja ja nykyaikaista liikehdintää sekä apinoihin liittyvää elämäniloa. Apinat ovat erittäin arvostettuja horoskooppimerkkejä Kiinassa, Wibes kertoo LetsStartWithThisOne-blogissa.