Nainen peitti palovammansa meikillä – tältä näyttää oikeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Shalom Blac on videoblogia pitävä meikkitaiteilija. Hänen kasvoistaan ei meikattuna voisi ikinä kuvitella, että hän on tulipalon uhri. Uudella Power of Makeup -nimisellä videollaan nainen paljastaa kasvonsa arvet, jotka ovat piilossa meikkikerroksen alla.

Shalom Blacin kasvot paloivat vakavasti kun nainen joutui yhdeksänvuotiaana kuuman öljyn kanssa kosketuksiin. Blac sai onnettomuudesta paljon palovammoja ihoonsa, ja arvet ovat edelleenkin nähtävissä naisen käsissä, kasvoissa ja olkapäissä. Hän menetti myös ison osan hiuksistaan kuuman öljyn osuessa päänahkaan.

Meikkitaiteilija haluaa videonsa avulla näyttää miten naiset voivat korostaa meikin avulla kasvoistaan haluamiaan asioita, ja myös peittää asioita, joita eivät halua muiden näkevän. Blac haluaa myös videollaan muistuttaa kuinka tärkeää itsensä rakastaminen ja arvostaminen on tarvitsi siihen sitten meikkiä tai ei.