Satumaiset Instagram-kuvat – mies photoshoppasi koirastaan jättiläisen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valokuvaaja Christopher Clinen Instagram-profiiliin päätyvät saattavat joutua hieraisemaan silmiään. Miehen koira, Juji, näyttää olevan nimittäin huomattavasti omistajaansa isompi.

Kyse ei tietenkään ole oikeasti jättiläiskoirasta, vaan Christopher tekee koirasta suurikokoisen kuvanmuokkauksen avulla. Mies sai Jujin työttöystävältään muutettuaan Yhdysvaltojen Virginiasta Minnesotaan. Koira helpotti Christopherin koti-ikävää.

Valokuvaaja halusi osoittaa kunniaa koiraystävälleen, ja loi Instagram-tilin jossa kaksikko seikkailee yhdessä. Bored Panda -sivuston mukaan mies haluaa kuviinsa samanlaista tunnelmaa kuin lasten satukirjoissa on.

– Juji on kääntänyt elämäni ylösalaisin, ja nyt olemme täysin erottamattomia. Olen saanut uuden näkymän elämääni ja taiteeseeni, ja olen sen velkaa koiralleni, Christopher Cline kuvailee.

"SHHHHHH! HUSH, DAD! THE CUTE DOGS ARE ON TV!"… This morning the puppy and I watched the Westminster dog show. Everything was going fine until the terriers came on TV, at which point I'm fairly positive Juji went through puberty at an accelerated rate. He has a thing for terriers half his size. But then again, most dogs are half his size. #barkbox #Bestdog #worldofcutepets #chrisandjuji #goldendoodles #dogsofinstagram #goldendoodlesofinstagram #weeklyfluff #rsa_graphics #ig_underground #shotaward #dogsofinstaworld #dogsandpals #dogscorner #igbest_dogs #excellent_dogs #dog #puppiesofinstagram #bestwoof #dailydoseopuppies #instadog #petscorner #animaladdicts #mydogiscutest #petsofinstagram #exklusive_shot #westminsterdogshow #westminster

Kuva, jonka Chris Cline (@christophercline) julkaisi

***Flashback***… One year ago I made the decision to make my account totally about my adventures with Juji. I had 1000 followers and struggled daily with editing ideas and editing concepts that were pleasing to your eye as well as my own. Obviously, I do this because it makes me happy, but I also do it because it makes others happy too. I love that this gives me the means to meet so many creative people. I love that I'm able to do this for people all over the world. And I love the fact that working every day with Juji has brought us so close together. So thank you, everyone, for the support and positivity that you give me daily. Juji and I really appreciate it. #barkbox #Bestdog #worldofcutepets #chrisandjuji #goldendoodles #dogsofinstagram #goldendoodlesofinstagram #weeklyfluff #rsa_graphics #two_ru #ig_underground #shotaward #dogsofinstaworld #dogsandpals #dogscorner #igbest_dogs #excellent_dogs #dog #puppiesofinstagram #bestwoof #dailydoseopuppies #instadog @dogsandpals #petscorner #animaladdicts #mydogiscutest #petsofinstagram #exklusive_shot #hikingwithdogs #campingwithdogs

Kuva, jonka Chris Cline (@christophercline) julkaisi

"Stormy skies". This is what Juji will look like on Thursday after we get him trimmed. I'm always concerned people will shy away from my account if he isn't shaggy, but thankfully, we didn't have that problem last time. I'm always so grateful for everyone who is able to transition with us and his cuts. I just had to share this again for the @rebels_united challenge #sky_ru. #barkbox #Bestdog #worldofcutepets #chrisandjuji #goldendoodles #dogsofinstagram #goldendoodlesofinstagram #weeklyfluff #rsa_graphics #ig_underground #shotaward #dogsofinstaworld #dogsandpals #dogscorner #igbest_dogs #excellent_dogs #dog #puppiesofinstagram #bestwoof #dailydoseopuppies #instadog #arts_help #petscorner #animaladdicts #mydogiscutest #petsofinstagram #exklusive_shot #hikingwithdogs #campingwithdogs

Kuva, jonka Chris Cline (@christophercline) julkaisi