UFO löytyi 1600-luvun kolikosta – tutkijatkin yllättyivät

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ranskalaisesta 1600-luvun kolikosta on löytynyt erikoinen yksityiskohta. Historiallisessa juhlakolikossa on nimittäin lentävää lautasta muistuttava kaiverrus. Historioitsijat uskovat, että kolikossa esiintyvä kaiverrus kuvastaa raamatullista tarinaa Hesekielin pyörästä.

Ufotutkijoiden keskuudessa kyseistä tarinaa pidetään todisteena Maan ulkopuolisesta elämästä ja muukalaisten vierailusta. Tutkijat uskovat, että kolikossa esiintyvä tunnistamaton lentävä esine on avaruusalus.

UFO Sightings Daily -sivusto on julkaissut kuvia myös muista vastaavanlaisista kolikoista. Mystinen lentävä lautanen esiintyy muutamassa muussakin historiallisessa kolikossa. Tutkijat uskovat, että kolikoiden kaiverruksilla on yhteys siihen aikaan tehtyjen ufohavaintojen kanssa ja Hesekielin pyörä on sopiva vertauskuva ilmiölle, jonka ihmiset ovat todistaneet.