8 merkkiä, joista tunnistat playerin

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa miehistä omaa naisia huumaavan otteen elämään. He tietävät aina oikeat sanat ja saavat naiset tuntemaan olonsa kuin he olisivat jumalattaria. Silti näissä herroissa saattaa piillä valehtelemisen vaara.

Silloin kun mies vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, saattaa hurmaavan pinnan alle kätkeytyä toinen valehteleva ja pelaava persoona. Suhde- ja treffiekspertti Katy Horwood on nyt listannut kahdeksan merkkiä, joista tunnistaa miehen salakavalaksi playeriksi, eli naisten tunteilla pelaavaksi virtsapääksi.

Playerit eivät ole aina komeita, mutta heidän egonsa ja charminsa saa hameväen polvet tutisemaan. He osaavat ilmaista itsensä tavalla, joka saa sisäisen naaraan syttymään jokaisessa naisessa. Heillä ei ole sääntöjä, vaan he tekevät elämässään kaiken mitä haluavat. Tämä kiehtoo neitokaisia.

He saattavat saada naisen tuntemaan olonsa hyvin erityiseksi. Samaan aikaan he saattavat vakuuttaa samoja sanoja myös muille neitokaisille – ja vieläpä yhtä tunteikkaasti ja suurieleisesti. Kun hän kyllästyy, on hänellä aina varalla joku toinen paikkaamaan pedistä löytyvää tilaa.

Naisten tunteilla leikkivät miehet joutuvat yleensä näkemään suunnattomasti vaivaa yhteydenpidon ja vakuuttamisen kanssa. He eivät päästä puhelintaan hetkeksikään silmistään. He poistavat säännöllisesti kaikki viestit ja keskustelut muiden naisten kanssa. Jos mies viettää enemmän aikaa Whatsappissa kuin 15-vuotias teinityttö, voidaan hänen liki takuuvarmasti olettaa viestittelevän naisille.

Playboyt eivät tapaile naisia vaan keräävät heitä. Heillä ei välttämättä ole kuin muutama miespuolinen sydänystävä. He pitävät naisia varalla kuin kokoelmaa, jotta aina olisi joku kenen kanssa harrastaa seksiä. Hän saattaa silti olla naisistaan äärimmäisen mustasukkainen, koska iso ego ei kärsi kolahduksia tai hylkäämisiä.

Malttamattomat flirttailijat ja naistenkaatajat ovat tottuneet saamaan kaiken mitä haluavat. Heidän mielestään suuret liikkeet ovat näyttäviä ja he toteuttavat asioita nopealla aikataululla. He ovat naisille kuin huumetta, josta on vaikea päästä irti. Suloiset sanat ja tyhjät lupaukset ovat playereiden tavaramerkkejä. Todennäköisesti hän kuitenkin loppujen lopuksi katoaa naisen elämästä yhtä nopeasti kun on siihen saapunutkin.