Kanye West jäi kiinni Pirate Bayn käytöstä

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanye West julkaisi taannoin tuoreen The Life of Pablo -levynsä. Levy on kuitenkin kuunneltavissa vain Tidal-suoratoistopalvelussa, minkä vuoksi monet fanit päättivätkin ladata albumin laittomasti verkosta. Nyt Kanye West on itse jäänyt kiinni The Pirate Bay -piraattisivuston käytöstä.

Räppäri jakoi Twitterissä kuvan, jossa hän katselee Surfjan Stevensin uutta videota Youtubessa. Lähempi tarkastelu osoittaa, että Pirate Bay on auki yhdessä Kanyen selaimen lukuisista välilehdistä.

Tähti näyttää lataavan Xfe-kirjaimilla alkavaa tiedostoa, jonka uskotaan olevan Xfer Records Serum -musiikkiohjelma. Kanye West kertoi taannoin olevansa veloissa, mutta harva olisi varmasti uskonut miehellä olevan niin paha rahapula että hän joutuu lataamaan 189 dollarin arvoisen sovelluksen laittomasti verkosta.

Kuvankaappaus on herättänyt laajamittaista närkästystä sosiaalisessa mediassa. EDM-artisti Deadmau5 ehdotti jopa Kickstarter-rahankeruun aloittamista, jotta räppäri saisi Xfer Records Serumin itselleen laillisin keinoin.