Nolouden huippu! Mies yritti pettää vaimonsa ystävättären kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aviomiehensä uskottomuutta epäillyt nainen on saanut miehen kiinni rysän päältä. Hän oli nimittäin onnistunut virittämään ansan miehelleen ystävättärensä avustuksella. Vaimo oli saanut tietää miehen epärehellisyydestä ystävältään, jonka kanssa mies oli viestitellyt.

Ystävä oli paljastanut vaimolle, että hänen aviomiehensä lähetteli hänelle jatkuvasti viestejä, jossa hän vonkasi seksiä. Lopulta ystävätär suostui miehen ehdotukseen ja kutsui hänet asunnolleen. Mies ei tiennyt, että kyseessä oli ansa, sillä ovella oli vastassa hänen oma vaimonsa.

Sen sijaan, että mies olisi päässyt vaimonsa ystävättären pöksyihin joutui hän kohtaamaan petetyn puolisonsa. Kiusallinen tilanne on onnistuttu kuvaamaan videolle. Vaimo ja hänen ystävättärensä julkaisivat videon sosiaalisessa mediassa. Daily Star -lehden mukaan vaimo on hakenut avioeroa pettäjämiehestään.