Mummo ei tajunnut sanaselityspeliä – pelikaverit menettivät hermonsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanaselityspelit ovat hauska tapa viettää aikaa, ja peliin uppoaakin helposti tunteja. Yksi lapsenlapsi yritti pelata isovanhempiensa kanssa sanaselityspeliä, mikä ei kuitenkaan onnistunut täysin sääntöjen mukaan.

Heads Up -pelisovelluksessa näytölle ilmestyy aina sana, jota vastapuolen pelaajan pitää yrittää selittää arvaajalle. Tässä tapauksessa lapsenlapsi yritti arvata ja kolme vanhusta yritti selittää sanaa. Isoäiti meni kuitenkin aina pilaamaan selityksen paljastamalla naiselle arvattavan sanan.

Joka kerta kun sana ilmestyy ruutuun isoäiti toistaa sen. Papparaiset yrittävät vieressä neuvoa isoäitiä olemaan sanomatta kyseistä sanaa, mutta isoäiti toistaa sanan neuvomisenkin jälkeen. Lopulta toinen miehistä pyytää naista olemaan hiljaa jos hän ei osaa selittää sanaa, mutta senkin jälkeen isoäiti jatkaa vielä peliin osallistumista omilla säännöillään.