Uutuslaite mahdollistaa voin suihkuttamisen ruokaan spray-tyyliin

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Voita on totuttu lisäämään leivän päälle ja ruoan sekaan veitsellä, mutta Doug Foremanin uutuuskeksintö tarjoaa siihen vaihtoehtoisen tavan. Biem Butter Sprayerin avulla voita voi suihkuttaa ruokaan spray-kannun tyyliin.

Markkinoilla on nähty suihkutettavia margariineja, mutta Biem Butter Spray muuntaa oikean voin suihkutettavaan muotoon. Laite sulattaa sen sisään laitetun voin sekunneissa, ja suihkutus tapahtuu yksinkertaisen ilmapumpun avulla.

Keksintö vaikuttaa käytännölliseltä esimerkiksi niille, jotka haluavat vähentää turhan isojen voimäärien käyttöä ruoanlaitossa. The Biem Butter Spraylle haettiin rahoitusta Kickstarter-varainkeruusivuston avulla, mutta tavoitteena ollut 42.000 dollarin määränpää on jä ylitetty.