Ensitreffit sängyssä – uusi rohkea deittiohjelma!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sokkotreffit voivat olla välillä kiusallisia, mutta uusi televisiosarja aikoo viedä kiusallisuuden vielä täysin uudelle tasolle alastomuudella. Iso-Britanniassa aletaan kuvaamaan keväällä Undressed-nimistä televisiosarjaa, jossa treffikumppanit tapaavat ensimmäistä kertaa toisensa sängyssä.

Undressed-ohjelmakonsepti on ollut Italiassa menestys, minkä vuoksi myös Iso-Britannia alkaa kuvaamaan rohkeaa deittiohjelmaa. Ohjelmassa pari tapaa toisensa ensimmäistä kertaa sängyn luona, jolloin treffit alkavat sillä, että treffikumppanit riisuvat toisensa.

Riisumisen jälkeen treffikumppanit makoilevat alusvaatteisillaan sängyssä vieretysten ja viettävät yhdessä puoli tuntia. Puolen tunnin jälkeen kumppanit saavat päättää haluavatko he jäädä sänkyyn vai lähteä.

Haavoittuvaisuus ja itsensä paljastaminen voivat kemioiden toimiessa lähentää kaksi ihmistä nopeastikin, minkä vuoksi ensitreffien asetelma on melko herkullinen. Sarjaa aletaan kuvaamaan IBTimes-sivuston mukaan huhtikuussa ja sen televisiossa lähettäminen aloitetaan Englannissa kesällä.