Huippumallin autosta löytyi kokaiinia – Kate Moss vältti pidätyksen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viranomaiset ovat vahvistaneet löytäneensä huippumalli Kate Mossin omistuksessa olleesta Mercedes-Benzistä kokaiinia sisältävän paketin. Kallisarvoinen luksuauto oli kiinnittänyt poliisien huomion, sillä se oli ollut pysäköitynä useiden huumekauppiaiden kulmilla.

Poliisit kävivät tutkimassa auton ja he löysivät huumeita. Huippumalli on kuitenkin onnistunut välttämään pidätyksen, sillä hän pystyi todistamaan poliiseille, että hän oli myynyt autonsa uudelle omistajalle. Moss väitti, ettei auto tai huumeet olleet hänen. The Sun -lehden mukaan viranomaisilla ei ole ollut tarvittavaa näyttöä Katen pidättämiseen, vaikka tähtösellä on pitkä historia huumeiden käyttäjänä.

Vuonna 2005 Kate Moss joutui skandaalin pyörteisiin, kun kuvat hänen huumeiden käytöstään vuoti julkisuuteen. Malli menetti miljoonien eurojen arvoiset yhteistyösopimukset muotitalojen kanssa huumeiden käytön paljastumisen johdosta. Toivottavasti Kate ei ole sortunut vanhoihin tapoihinsa, vaikka kokaiinilöytö onkin herättänyt siitä epäilyksiä.