Pikkutyttö varasti 5 000 dollaria käteistä – halusi ostaa Zayn Malikin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt Zayn Malik on varmasti ulkonäkönsä puolesta monen teinitytön unelma. Malik on valloittanut myös erään pikkutytön sydämen, mikä oli saanut tytön lähtemään pahoille teille ja varastamaan isältään rahaa.

Twitterissä on julkaistu hauska video tilanteesta, jossa pikkutyttö on jäänyt kiinni varkaudesta. Tyttö on varastanut isänsä kassakaapista 5.000 dollaria, piilottanut ne lounasrasiaansa ja vienyt päivähoitoon. Äiti ei voinut olla naurahtamatta kun hän kuuli mitä tytär oli ajatellut rahoilla tehdä.

Tyttö oli varastanut isältään suuren rahanipun, jolla hän toivoi pystyvänsä ostamaan poptähden omakseen. Kun äiti kysyi tytöltä miksi hän varasti rahat, hän korotti ääntään ja huusi halunneensa ostaa Zayn Malikin omakseen. Äidille jäi kuitenkin vielä hieman epäselväksi se miten Malik olisi ollut ostettavissa päivähoidosta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat