7 syytä miksi kiroilevat äidit ovat parhaita

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme uutisoineet tutkimuksista, joiden mukaan kiroilevat ihmiset ovat itsevarmempia ja stressittömämpiä sekä omaavat laajemman sanavaraston. Nyt on listattu pilke silmäkulmassa syitä, miksi kiroilevat äidit ovat parhaita.

Lapsi oppii kirosanoja ennemmin tai myöhemmin. Sen sijaan, että kirosanoja peiteltäisiin ja salattaisiin, olisi vanhempien vastuulla opettaa, mitkä sanat ovat sallittuja ja mitkä eivät. Kiroilevat vanhemmat puhuvat yleensä asioista niiden oikeilla nimillä ilman, että syyllistyisivät peittelyyn tai ulkokuoren kiillottamiseen.Tämä puolestaan opettaa lapselle rehellisyyttä.

Kirosanat kuuluvat oleellisesti erilaisten tunneskaalojen ilmaisemiseen. Tällöin myös lapset oppivat, kun jokin asia on erityisen hyvää tai huonoa, ja pystyvät myös itse tulevaisuudessa ilmaisemaan mielipiteitään paremmin. Kiroilevat äidit ovat itsevarmoja ja päättäväisiä. He eivät välitä muiden mielipiteistä, eivätkä suhtaudu elämään ryppyotsaisesti.

Voimasanoihin turvautuvat naiset ovat avoimia ja heillä on laaja ystäväpiiri. Nämä naiset ovat uskomattomia tarinankertojia ja omaavat ällistyttävän suuren sanavaraston. Mikä tärkeintä, kiroilevat äidit suojelevat lapsiaan viimeiseen saakka, eivätkä pelkää käyttää terävää kieltään heidän etunsa ajamiseksi, Popsugar-sivusto ynnää.