Käytännön pila maaliin – äiti jahtasi poikaansa hiuspilan jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hauskoilla puhelimeen ladattavilla sovelluksilla ja kuvanmuokkausohjelmilla pystyy helposti juksaamaan vanhempiaan. Aiemmin yksi tytär sai äitinsä huolestuneeksi muokatessaan kasvonsa muodottomiksi, ja tällä kerralla poika pilaili äitinsä kustannuksella saadessaan hänet luulemaan, että poika leikkasi äidille hiuksiin kaljun kohdan.

Videolta näkyy miten äiti raivostuu pojalleen luullessaan, että poika leikkasi häneltä hiuksia. Poika on ladannut puhelimeensa kotiparturisovelluksen, joka saa puhelimen kuulostamaan karvanajokoneelta. Poika lähestyy äitiään ja on leikkaavinaan äidin hiuksia niskasta ylöspäin aina päälaelle saakka.

Pojalla oli mukanaan irtohiuksia, jotka hän pudotti lattialle tehdäkseen pilasta täydellisen. Äiti pelästyy ja raivostuu pojalleen, ja lähtee jahtaamaan häntä. Poika kuvaa pelästynyttä äitiään naureskellen samalla kun äiti jahtaa häntä ja heittää poikaa kaikella mikä hänen käteensä osuu.