Australiassa kengät täytyy tutkia ennen käyttöä – tässä syy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australia tunnetaan maailmalla ainutlaatuisesta luonnostaan ja eläinlajeista, joita ei muualla tavata. Valitettavasti saarivaltion monipuolinen eläinkunta tarkoittaa sitä, että Australiassa elää myös runsain määrin erilaisia myrkyllisiä hämähäkkejä ja käärmeitä.

Youtube-käyttäjä Modest Hyberbole jakoi videon, joka osoittaa miksi Australiassa kengät kannattaa aina tutkia ennen kuin ne pukee jalkaansa. Alustuksessa mies kertoo poikansa jättäneen lenkkarinsa viikonlopuksi ulos. Varotoimenpiteet tulevat siis tarpeeseen.

Mies suihkuttaa hyönteiskarkotinta kenkään, mikä paljastaa hämähäkin kutoneen sen sisään seitin. Syyllinen itse ei kuitenkaan vielä suostu tässä vaiheessa poistumaan kengän sisältä. Hämähäkki kipuaa pois kengästä vasta kun mies rikkoo sen verkon tikulla.

– Tervetuloa Australiaan, videon kuvaaja toteaa isokokoisen mustan hämähäkin kiivetessä kenkää pitkin.