Kelly Rohrbachilla upea bikinivartalo – haastaa Pamela Andersonin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun huippusuositun Baywatch-sarjan pohjalta ollaan parhaillaan työstämässä uutta kokopitkää elokuvaa. Alkuperäisessä sarjassa Pamela Andersonin esittämän C.J. Parkerin roolissa elokuvan pääroolissa tullaan näkemään amerikkalainen näyttelijä-malli Kelly Rohrbach.

Kelly Rohrbach on tullut tutuksi muun muassa Sports Illustrated -lehden bikinimallina ja supertähti Leonardo DiCaprion ex-tyttöystävänä. Nyt hänet on ikuistettu elokuvan kuvauspaikalla rooliasussaan. Kelly osoitti, että hänen vartalonsa haastaa jopa esikuvansa Pamela Andersonin.

Baywatch-elokuvan miespääroolissa nähtävä Dwayne ”The Rock” Johnson jakoi taannoin Instagramissa humoristisen videon, jossa Kelly Rohrbach harjoittelee kuuluisaa hidastettua Baywatch-juoksua. Tulevan elokuvan muissa päärooleissa nähdään Zac Efron ja Alexandra Daddario.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash