AC/DC-laulaja joutuu lopettamaan keikkailun!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen AC/DC lukeutuu maailman pitkäikäisimpiin ja tunnetuimpiin hard rock -yhtyeisiin. Nyt yhtyeen tulevaisuus on kuitenkin vaakalaudalla vokalistin terveydentilan vuoksi. Yhtyeen vokalisti Brian Johnson joutuu lopettamaan keikkailun lääkäreiden määräyksestä.

Muussa tapauksessa on olemassa suuri riski, että mies menettää täysin kuulonsa. Asiasta tiedotettiin yhtyeen koisivuilla. Yhtye joutui perumaan 10 suunniteltua esiintymistään Yhdysvalloissa. AC/DC:n tiedotteen mukaan bändi tulee esiintymään maassa myöhemmin tänä vuonna vierailevan vokalistin kera.

Vuonna 2014 AC/DC:n perustajajäseniin kuuluva Malcolm Young joutui jättämään yhtyeen dementian vuoksi. Myöhemmin samana vuonna bändin rumpali Phil Rudd pidätettiin syytettynä murhan suunnittelusta. Hänkään ei ole enää mukana yhtyeessä.

AC/DC perustettiin Australiassa vuonna 1973 Malcolm ja Angus Youngin toimesta. Yhtye on esiintynyt Suomessa 11 kertaa, viimeksi heinäkuussa 2015 Hämeenlinnassa.