Autopelivideo vailla vertaa – takaperin driftausta presidentin limusiinilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa maissa presidentillä on käytössään poikkeuksellisen massiivinen pidennetty limusiini, joka on usein myös raskaasti panssaroitu. Autoissa on myös monenlaisia turvajärjestelmiä, joiden turvin se kykenee liikkumaan lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Harvoin kuitenkaan driftaamalla.

Pelivideot ovat saaneet viime vuosina verkossa valtavan suosion. Nyt Don Joewon Song on julkaissut verkossa hurjan autopelivideon, jossa näytetään miten hurjalla tavalla tällaisella presidentillisellä limusiinillä voidaan Forza Motorsport 6 -pelissä driftata. Ja kaiken lisäksi vieläpä takaperin.

Forza Motorsport 6 Presidential Drift -videolla nähdään menoa, jollaista tuskin tullaan koskaan todellisessa elämässä näkemään. Tarina ei kerro onko tällaisia taitoja opetettu oikeasti presidenttien autonkuljettajille ja henkivartijoille. Pelimaailmassa kuka tahansa voi kokeilla myös tällaisia erikoistaitoja.