Koiralla päässä kaksi kuonoa – söpö koira pelastui lopettamiselta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Los Angelesissa asuva Ray kuuli kaksivuotiaasta australianpaimenkoirasta, joka oltiin hylätty entisten omistajien toimesta. Toby-niminen koira oli lopetusuhan alla, mutta eläintenpelastusryhmä kävi pelastamassa koiran jonosta ja toi sen Raylle adoptoitavaksi.

Ray oli innoissaan uudesta tulokkaastaan. Miehellä oli jo entuudestaan melko erikoisia lemmikkejä, joihin kuuluu muun muassa kaksijalkainen Pinky-niminen koira, ja Rocky-niminen viisijalkainen koira. Nyt Raylla on myös kaksikuonoinen Toby sekoittamassa pakkaa.

Ray pelkäsi, että Tobylla olisi hengitysvaikeuksia kahden kuonon vuoksi, mutta kävi ilmi, että koira olikin täysin terve. Ray kommentoi Huffington Post -lehdelle uskovansa, että Tobylla on itseasiassa erityisen hyvä hajuaisti. Toby löytää aina ensimmäisenä myös kaikki piiloon heitetyt pallot, joita muut koirat eivät onnistu haistamaan.