Ankerias yritti paeta kalatiskiltä – päätyi äyriäisten altaaseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ankeriaita hyödynnetään ruoanlaitossa ympäri maailmaa ja ne ovat erityisen herkullisia savustettuina. Nyt singaporelaisessa ruokakaupassa on todistettu tavallista fiksumman ankeriaan näyttävä kastautuminen äyriäisaltaaseen.

Dan-niminen mies oli ollut ostoksilla Changi Business Park -nimisessä ostoskeskuksessa. Hän oli vieraillut myös FairPrice Xtra -outletin kalaosastolla ja huomasi, että ankerias yritti kiivetä altaastaan pois. Hän kuvasi koko episodin videolle.

Videolla näkee, kuinka nokkela ankerias hyppää äyriäisten altaaseen, mutta tajuaa nopeasti tehneensä virheen. Vikkeläliikkeinen kala ujuttaa itsensä nopeasti takaisin omaan vesitankkiinsa, Stomp-sivusto uutisoi. Ankeriaat muistuttavat suuresti käärmeitä ulkonäöltään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat