Karmaiseva käänne suorassa lähetyksessä – kolari oli viedä toimittajan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoriin lähetyksiin päätyy toisinaan rajuja ja vaarallisiakin tilanteita. Nyt Yhdysvalloissa kameralle on tallentunut tilanne, jossa toimittaja oli jäädä auton alle kesken lähetyksen.

San Franciscon KTVU-uutiskanavan toimittaja Alex Savidge oli tekemässä uutisraporttia junan raiteilta suistumisesta Alameda Countyssa. Yhtäkkiä auto suistui tieltä kohti parkkipaikalla seissyttä toimittajaa ja hänen kuvaajaansa, Chip Vaughania.

Kuvaaja huusi Savidgea hyppäämään pois lähestyvän auton alta. Toimittaja onnistui viime tipassa väistämään lähestyvää ajoneuvoa. Huffington Post -lehden mukaan toistaiseksi on epäselvää, miksi auto suistui pois tieltä.

– Olen onnellinen siitä että olen kunnossa, siinä kaikki mitä voin sanoa, järkyttynyt toimittaja kommentoi kameralle.