Rääkkäyksestä toipunut koira sai hemmottelupäivän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa tapahtui viime vuonna todella järkyttävä eläinrääkkäystapaus, joka sai paljon huomiota mediassa ympäri maailmaa. Sekarotuisen staffordshirenbullterrierin kuono oli teipattu väkivaltaisesti kiinni, ja koirasta levinneet kuvat saivat ihmiset raivon partaalle.

Caitlyn-niminen koira pääsi eläinsuojaan hoitoon ja koiran omistanut mies pidätettiin Kuono.fi-sivuston mukaan 50.000 dollarin takuita vastaan. Kun teippi oltiin poistettu Caitlynin kuonon ympäriltä, koira oli päästänyt sydäntäsärkevän parkaisun. Sen jälkeen Caitlynin toipuminen alkoi, ja koira onkin tällä hetkellä hyvässä kunnossa.

Charlestonin kaupunki järjesti rääkkäyksestä toipuneelle Caitlynille hemmottelupäivän. BarkBox-kanava on julkaissut videon päivästä, jolloin kaupunki hemmotteli koiraa herkuilla, lukemattomalla määrällä leluja, leikeillä ja hellyydellä. Koiran tarinasta kertoi koirasivusto Kuono.