Räppäri Flavor Flav uutislähetyksen meteorologina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fox13-uutiskanava lähetti katsojilleen lauantain hieman erikoisemman säälähetyksen, kun he kutsuivat Public Enemy -yhtyeestä tutun räppäri Flavor Flavin studioon. Mies ilmoitti katsojilleen omaan hauskaan tyyliinsä Utahin Salt Lake Cityn viikonlopun lämpöasteet.

Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi

56-vuotias räppäri vaikutti olevan hyvin mielissään uudesta roolistaan meteorologina. Flavor Flavin säätiedoitus ei välttämättä ollut kovin informatiivinen, mutta onneksi taustalla näkyvä kuva on kuitenkin niin havainnollistava, että jokaiselle tuli varmasti selväksi tulevan sään lämpötilat.

Lopuksi Flavor Flav kertoi, että hän ei ole mikään meteorologi, mutta on sitä suuremmalla syyllä hyvin mielissään siitä, että hänet kutsuttiin studioon lukemaan säätiedoituksen. Lopuksi räppäri lähetti vielä ystävilleen ja perheelleen lämpimät terveiset television välityksellä.