Selfiekeppi MacBookille – odottamaton seuraus!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisista taiteilijoista koostuva kolmikko on kehittänyt uudenlaisen selfiekepin, jonka voi virittää kiinni kannettaviin tietokoneisiin. Moises or Art404, John YuYi ja Tom Galle ovat luoneet kepin osana taideprojektia ja yllättäen kuvat selfiekepeistä ovat herättäneet laajaa kiinnostusta.

Daily Mail -lehden mukaan taiteilijoiden tempaus on poikinut paljon yhteydenottoja ihmisiltä, jotka ovat ilmoittaneet olevansa halukkaita ostamaan kannettaville tietokoneille tarkoitetun selfiekepin. Suosio on tullut taiteilijoille yllätyksenä, sillä he eivät ole kehittäneet välinettään kaupallisille markkinoille.

Kolmikko on paljastanut, että Macbookille kehitetyn selfiekepin oli tarkoitus olla kannanotto nyky-yhteiskunnan itsekeskeisyyttä, digipakkomielteisyyttä ja selfie-keskeisyyttä kohtaan. Tempaus on selvästikin osunut asiansa ytimeen, sillä monet ihmisistä ovat tarjonneet selfiekepistä taiteilijoille rahakkaita summia.