Kuvaus rantakalliolla pahasti pieleen – aalto vei naisen mukanaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset hakeutuvat lomamatkoillaan kauniita maisemia etsiessään välillä paikkoihin, joissa kuvaaminen voi olla vaarallista. Varsinkin korkeilla paikoilla ja kallioiden kielekkeillä kuvaaminen on usein koitunut kohtalokkaaksi, mutta tällä kerralla suuri aalto vei kuvattavan mukanaan.

YouTube-videolla nähdään Brasiliassa Rio de Janeirolla kuvattu tilanne, jossa suuri aalto pilasi kuvaushetken. Rosangela de Silva -niminen nainen oli löytänyt rannalta kauniin kohdan, josta hän halusi kuvan itselleen muistoksi. Nainen kapusi rantakallion päälle makoilemaan kuin merenneito ja odotteli, että mies ottaisi hänestä kuvan.

Videota kuvannut mies huomaa, että naisen takaa ilmestyy iso aalto. Hän huutaa naista varomaan, mutta vaimo ei ehdi tekemään mitään ennen kuin on jo liian myöhäistä. Aalto pyyhkäisi merenneidon yli voimakkaasti ja kaatoi naisen mennessään.