Adele toteutti autistitytön unelman – yhteislaulu lavalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adele toteutti yhden faninsa unelman Manchesterissa järjestetyssä konsertissaan. Adele huomasi lavalta yleisössä tytön, joka piti valeanpunaista kylttiä käsissään. Adele pyysi tytön hänen kanssaan lavalle, ja teki illasta tytölle unohtumattoman.

Yleisössä ollut autistinen 12-vuotias tyttö piteli käsissään kylttiä, jossa luki: ”Unelmani on saada laulaa Adelen kanssa”. Adele näki kyltin ja halusi heti toteuttaa tytön unelman. Emily Tammam kiipesi lavalle ja pääsi laulamaan Someone Like You -kappaleen, jonka tulkinta yllätti yleisön ja sai areenan hurraamaan lahjakkaalle Tammamille.

12-vuotiaan tyttären isä oli kommentoinut Daily Mail -lehden mukaan olleensa todella ylpeä tyttärestään. Tytär oli tehnyt kotona kyltin, jonka mukaan ottamista hän oli ensin hieman epäröinyt ja kainostellut. Onneksi isä oli kuitenkin rohkaissut tytärtään ottamaan kyltin mukaan, koska sen ansiosta tyttö pääsi laulamaan Adelen kanssa.