Koiran uskomaton pako häkistä – tätä ei näkemättä usko todeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jotkut lemmikkien omistajat haluavat rajata koirien kulkeman alueen kotona siksi aikaa kun ihmiset ovat poissa asunnosta. Osa koirista tyytyy osaansa ja päätyy vain nukkumaan rajatulla alueella ja odottelemaan omistajan palaamista, mutta osa alkaa punomaan heti pakosuunnitelmaa loukustaan.

Eräs omistaja halusi tietää miten heidän koiransa pääsee pakenemaan häkistään heidän ollessa poissa kotoa, minkä vuoksi hän laittoi kameran kuvaamaan koiraa. Videolta näkyy, että koira alkaa heti yrittämään pakenemista, ja alkaa repimään häkin alareunaa irti pohjasta.

Koira repii häkin seinämää irti pohjasta, minkä jälkeen koira onnistuu irrottamaan pohjan ja liikuttamaan sen pois häkistä. Pohjan irrottamisen jälkeen koira nostaa häkkiä ja ahtautuu tekemästään raosta läpi vapauteen. Koiran pako oli melko vakuuttava eikä siihen mennyt aikaakaan kuin pari minuuttia.