Hyvästi anorektiset supermallit – nyt tulee plus-kokoinen kaunotar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehti julkaisee vuosittain legendaarisen uimapukunumeronsa. Tänä vuonna erikoisnumero sai kolme erilaista kansikuvaa. Yhden niistä kannessa sai kunnian poseerata 28-vuotias plus-kokoinen mallikaunotar Ashley Graham.

Nyt Ashley Graham nähdään poseeraamassa Elle-lehden Dreamer Collection -kuvasarjassa, jossa esitellään tulevien kausien bikineitä ja uima-asuja. Hänen saamansa suuri suosio on antanut viitteitä siitä, että normaalikokoiset naiset olisivat syrjäyttämässä jonain päivänä anorektiset supermallit.

Sports Illustratedin uimapukunumero on tänä vuonna historiallinen, koska yhdessä kansikuvista nähdään ensimmäistä kertaa lehden historiassa plus-kokoinen malli. Ashley Graham poseeraa Sports Illustrated -kannessaan violeteissa bikineissä. Uimapukunumeron kansikuvan toisessa variaatiossa esiintyy UFC-tähti Ronda Ruisey.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash