Hyvästi anorektiset supermallit – nyt tulee plus-kokoinen kaunotar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehti julkaisee vuosittain legendaarisen uimapukunumeronsa. Tänä vuonna erikoisnumero sai kolme erilaista kansikuvaa. Yhden niistä kannessa sai kunnian poseerata 28-vuotias plus-kokoinen mallikaunotar Ashley Graham.

Nyt Ashley Graham nähdään poseeraamassa Elle-lehden Dreamer Collection -kuvasarjassa, jossa esitellään tulevien kausien bikineitä ja uima-asuja. Hänen saamansa suuri suosio on antanut viitteitä siitä, että normaalikokoiset naiset olisivat syrjäyttämässä jonain päivänä anorektiset supermallit.

Sports Illustratedin uimapukunumero on tänä vuonna historiallinen, koska yhdessä kansikuvista nähdään ensimmäistä kertaa lehden historiassa plus-kokoinen malli. Ashley Graham poseeraa Sports Illustrated -kannessaan violeteissa bikineissä. Uimapukunumeron kansikuvan toisessa variaatiossa esiintyy UFC-tähti Ronda Ruisey.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat