Elefantti nappasi GoPron kärsällään – tämä näky tallentui videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etelä-Afrikkalainen Orlando Getty kuvaa mielellään GoPro-kameroilla kotimaansa luontoa, asukkaita ja eläimiä. Mies onkin voittanut videoidensa ansiosta GoPro Awards -palkinnon.

Nyt Youtubessa nähdään video, jossa Orlando on asettanut kameransa kuvaamaan suurikokoisen norsulauman vaellusta. Yksi elefanteista potkaisee kameran kumoon, ja jää uteliaana tarkistelemaan, mistä on kyse.

Norsu poimii GoPro-kameran kärsällään, ja ihmettelee sitä hetken aikaa kameran vielä kuvatessa näkyä. Orlando tuskin osasi aavistaa saavansa näin lähietäisyydeltä kuvattua materiaalia elefantin vaelluksesta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat