Maailman suurin risteilyalus lähti matkaan – majesteettinen näky!

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Laivayhtiö Royal Caribbeanin uusin luksusristeilijä on lähtenyt ensimmäiselle testimatkalleen Saint-Nazairen satamasta. Laivasta julkaistu video vetää katsojan hiljaiseksi.

Ranskalaisella telakalla valmistettu M/S Harmony of the Seas on Oasis-luokan risteilyalus, josta tuli valmistuessaan suurin risteilyalus maailmassa.

Guardian-lehden mukaan testimatkalla oli mukana 500 henkilöstä koostuva miehistö. Matkustajat pääsevät nauttimaan Karibian ristelystä M/S Harmony of the Seasilla toukokuusta lähtien, kun laiva lähtee neitsytmatkalleen Southamptonista.

Stara uutisoi taannoin laivasta julkaistusta esittelyvideosta, jossa paljastettiin uutuusristeilijän salat. Yksi M/S Harmony of the Seas -aluksen mielenkiintoisimmista ja jännittävimmistä erikoisuuksista on kymmenen kerroksen korkuinen vesiliukumäki The Ultimate Abyss.

Laivassa voi myös harrastaa muita aktiviteettaja, kuten lainelautailua aalto-altaassa. Laivassa on tilaa 5.497 matkustajalle. Voisi luulla, että tämä merten jättiläinen tulee olemaan matkailijoiden suosiossa heti ensimatkastaan lähtien.