Isä etsii tyttärelleen miestä lehti-ilmoituksella

Viihdeuutiset · Annika Kela

Christianity Today -sanomalehden sivuilla on hiljattain julkaistu erikoinen lehti-ilmoitus. Illinoisin Wheatonissa asuva uskovainen perheenisä on nimittäin ilmoittanut etsivänsä tyttärelleen sulhasta.

Mies kertoo ilmoituksessa tyttärensä olevan jumalallinen, upea, urheilullinen, korkeasti kouluttautunut uranainen, jolla on huumorintajua. Ilmoituksessa on myös mainittu, että tytär rakastaa matkustelua ja hän on monikieliinen. Sen lisäksi tytär on 26-vuotias neitsyt.

Perheenisä on toivonut, että potentiaaliset sulhaset olisivat yhteydessä häneen sähköpostin välityksellä. New York Daily News -lehden mukaan lehti-ilmoitus on poikinut ristiriitaisen vastaanoton. Monet ovat luulleet ilmoituksen olevan vitsi, kun taas toiset uskovat isän olevan tosissaan.

Lähipiirin mukaan tytär oli aluksi hieman nolostunut isänsä tekemästä ilmoituksesta, mutta hän ei ole ollut vihainen. Ilmeisesti myös tytär toivoo löytävän unelmiensa sulhasen ja ymmärtää, että hänen isänsä halusi vain auttaa häntä.