Uskomaton näky! Mustekala saalisti ja tappoi lokin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialaisperheen päiväretki Richmond Riverissä on kokenut yllättävän käänteen, kun vedessä polskinut lokki päätyi mustekalan saaliiksi. Perheen pienimpiä kauhistuttanut selviytymiskamppailu on tallentunut perheenisän kuvaamalle videolle.

Daily Mail Australia -sivuston mukaan mies oli heitellyt lokille ranskalaisia. Pahaa-aavistamaton lintu oli noukkinut herkkuja vedestä, kunnes yhtäkkiä sen kimppuun hyökkäsi mustekala. Merenelävä sai lokista tiukan otteen, eikä linnulla ollut mahdollisuuksia selvitä.

Ärhäkkä mustekala oli onnistunut pyydystämään linnun, joka normaalisti pyydystää vedestä mereneläviä syötäväkseen. Roolit olivat vaihtuneet ja saaliista oli tullut saalistaja. Video osoittaa, että luonto on arvaamaton ja armoton.