Älyhyppynaru heijastaa ilmaan hyppyjen määrän

Fitness · Tim Isokivi

Hyppynarun käyttö on tunnetusti hyvä tapa pitää kuntoa yllä. Joskus hyppimiseen keskittyminen ja hyppyjen laskeminen samanaikaisesti saattaa kuitenkin osoittautua yllättävän haasteelliseksi. Tangram Factory -yrityksen uutuuskeksintöä voisi kuvailla eräänlaiseksi älyhyppynaruksi.

Hyppynaru laskee automaattisesti sen kanssa tehdyt hypyt. Naru heijastaa hyppyjen määrän automaattisesti käyttäjän eteen LED-valojen avulla.

Smart Rope -hyppynarua voidaan käyttää myös älypuhelimen kanssa. Tällöin narun avulla voidaan laskea esimerkiksi treenaamiseen käytettyä aikaa ja poltettujen kalorien määrän. Smart Rope -narua myydään The Grommet -verkkokaupassa 90 dollarin hintaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat