Axl Smith ei juonna The Voice of Finlandin suoria: ”Toivon parasta mahdollista kevättä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juontaja Axl Smith on vetäytynyt häneen liittyvän poliisitutkinnan ja siihen liittyvän huomion vuoksi The Voice of Finland -ohjelman suorien lähetysten juontamisesta. Viisi live-lähetystä lähetetään Turun Logomosta perjantaista 25. maaliskuuta alkaen. Finaalilähetys nähdään Nelosella perjantaina 22. huhtikuuta.

– Laulukilpailussa pääosassa ovat laulajat, ja live-lähetykset ovat myös laulajille jännittävä paikka. He ansaitsevat kaiken rauhan ja huomion tärkeinä päivinä, jolloin heitä katsoo jopa miljoona ihmistä. Toivon parasta mahdollista kevättä koko The Voice of Finlandin työryhmälle ja katsojille, Axl Smith kommentoi Nelosen välityksellä.

Nelonen ilmoittaa Axl Smithin korvaavan juontajan viikolla, jolloin live-lähetykset alkavat.