Lottovoittajalle 190 miljoonaa – osti Lady Gaga -kokoelman

Viihdeuutiset · Annika Kela

Euromillions-lotosta 190 miljoonaa euroa voittanut Adrian Bayford on tehnyt mielenkiintoisen hankinnan voittorahoillaan. Brittimies on nimittäin törsännyt rahaa Lady Gaga -kokoelmaan, johon kuuluu muun muassa kenkiä, esiintymiasuja ja vinyylilevyjä.

The Sun -lehden mukaan mies on tuhlannut kokoelmaan jo 13.000 euroa ja aikoo tehdä lisää Gaga-aiheisia hankintoja tulevaisuudessa. Bayford haluaa omistaa maailman suurimman Lady Gaga -kokoelman.

Musiikkiaiheiset kokoelmat ja muistoesineet ovat aina kiehtoneet Bayfordia. Hän omistaa Suffolkin Haverhillissa musiikkiliikkeen, jossa myydään tähdille kuuluneita keräilyesineitä. Lottovoittonsa myötä mies on avannut uuden liikkeen Cambridgessä, mutta toistaiseksi hän ei ole laittanut Gaga-kokoelmaansa myyntiin.