Oppilaitos kielsi energiajuomat – seksi ja irtosuhteet lisääntyivät

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Vermontissa sijaitseva Middlebury College on kieltänyt oppilailtaan energiajuomien nauttimisen koulupäivän aikana. Collegen päättäjien mukaan piristävät nautintoaineet lisäävät opiskelijoiden ongelmallista käyttäytymistä, kuten riskialtista seksin harrastamista.

NBC uutisoi, että energiajuomien kieltoa kampusalueella noudatetaan myös siksi, että oppilaat saisivat tarpeeksi unta, eikä niiden nauttiminen vaikuttaisi heidän opiskelumenestykseen. Lisäksi opinahjo yhdistää energiajuomat alkoholinkäyttöön.

Opiskelijat eivät ole samaa mieltä koulun johtoportaan kanssa. Heidän mukaansa Middlebury Collegella olisi paljon muitakin parannettavia ongelmia, kuten epäterveellisen ruoan tarjoileminen.

– Ja mitä tekemistä energiajuomilla on seksin harrastamisen kanssa?, kysyy 22-vuotias Arnav Adhikari kummissaan.